האם כדאי ליצור תנועה באתר של אנשים שאני יודע שלא ירכשו מוצרים? האם זה לא ישבש את חישוביי הפיקסל של פייסבוק?
אם אני שולח אנשים (מתוך קבוצת פייסבוק) למאמר תוכן בתוך חנות שופיפיי שלי. בהנחה שהם לא צרכנים פוטנציאליים והם רק באו לצרוך את התוכן ולא משאירים מיילים וכדומה. להבנתי הפיקסל אוגר מידע על קהל המבקרים ולומד מזה. השאלה היא האם במצב כזה יכול להשפיע לרעה ו"בלבל" את על מה שהפיקסל שלי יודע ולקלקל את התוצאות?
שלום לך.
הפיקסל עובד בצורה מורכבת. זה נכון שהוא יהיה מושפע מקהל המבקרים שלא רכש מוצרים אבל הוא יותר חכם מזה. הוא יודע להבדיל בין קהל שעבר המרה לבין קהל שרק צרך תוכן.
רק לאחר שצברת מספיק מכירות או המרות אחרות כדאי להשתמש במידע הזה כדי לייצר קמפיינים מתקדמים ולפנות לקהל דומה לאלו שכבר ביצעו המרה.
מעבר לזה, תמיד יש אפשרות לסמן את הקהל הספציפי הזה הזה לפי ה – URL של המאמר ששלחת אליו. לאחר מכן ניתן לעשות להם EXCLUDE ולמנוע מפרסום יקר להגיע אליהם.